Cursus Omgaan met de digitale overheid in ZB| Bibliotheek Vlissingen

Op maandag 6 en donderdag 9 november start de cursus Digisterker in ZB| Bibliotheek Vlissingen. Je leert onder meer hoe je gebruik kunt maken van digitale (overheids)diensten van de gemeente, het UWV en de Belastingdienst. De gratis cursus bestaat uit 4 wekelijks lessen en wordt verzorgd door gediplomeerde Digisterker-docenten.

Cursusinhoud

De overheid doet steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen hebben moeite dit soort zaken digitaal te regelen. Dit geldt ook voor het aanvragen en het gebruik van je DigiD. Daarom biedt de Bibliotheek een speciale internetcursus aan: ‘Digisterker: werken met de elektronische overheid’.

Cursusdata en kosten
De cursus bestaat uit 4 lessen, kan op maandag of donderdag worden gevolgd en vindt plaats van 10.00 – 12.00 uur in ZB| Bibliotheek Vlissingen, Spuikomweg 7 in Vlissingen.
Cursusdata maandag: 6, 13, 20 en 27 november.
Cursusdata donderdag: 9, 16, 23 en 30 november.


De cursus is gratis. Maximaal 6 deelnemers per cursusgroep.
Voor aanmelden en meer informatie: ga naar de agenda op www.bibliotheekvlissingen.nl of mail naar cursusvlissingen@dezb.nl. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)