24 oktober optreden van Willeke Alberti in het Atrium

Willeke Alberti werd geboren op 3 februari 1945 in Amsterdam als oudste kind van zanger Willy Alberti en Hendrika Kuiper. Ze groeide op in het naoorlogse Amsterdam, maar bracht ook een groot deel van haar jeugd door bij haar grootouders in Arnhem. Op 11-jarige leeftijd debuteerde zij in de musical Duel om Barbara. Haar eerste plaatje werd uitgebracht in 1958: zij zong samen met haar vader ‘Zeg pappie wat ik u wilde vragen’. In 1963 had zij haar eerste hit ‘Spiegelbeeld’, dit leverde haar een gouden plaat op. In de jaren ’60 was Willeke vooral bekend als zangeres met hits als ‘Mijn dagboek’, ‘De winter was lang’ en ‘Morgen ben ik de bruid’. In de jaren ’70 begon ze met acteren o.a. in de televisieserie ‘De kleine waarheid’ en ‘Rooie Sien’. In 2015 vierde Willeke haar zestigjarig artiestenjubileum met een concertenreeks in de Amsterdam Arena.

24 oktober zingt zij voor u in het Atrium.

Toegangskaarten zijn te koop vanaf maandag 2 oktober. Per bewoner van ons woonzorgcentrum is 1 kaart te koop à € 5,- per stuk (dit is inclusief 1 consumptiemunt), voor niet-bewoners kost de toegangskaart € 7,50 (ook dit is inclusief 1 consumptiemunt). Het optreden vindt plaats op dinsdag 24 oktober om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.15 uur. Na het optreden bestaat de mogelijkheid om met Willeke een praatje te maken of met haar op de foto te gaan.

Het optreden van Willeke wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van de Samen op Stap bus van WVO Zorg.

foto: optreden Willeke 9 augustus 2007 in het Atrium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)