Diverse kidsactiviteiten tijdens de herfstvakantie bij Intratuin

KOUDEKERKE.  De herfst staat weer voor de deur. Bij Intratuin Koudekerke is alles in gereedheid gebracht om het binnen weer gezellig te maken volgens de laatste trends. We hebben nieuwe plant/pot combinaties, sfeervolle lichtmakers en heel veel leuke interieurspullen in de nieuwste kleuren, dessins en vormen en we laten natuurlijk zien hoe dit allemaal leuk gecombineerd kan worden met planten!

Inspiratiedag Groen Wonen
Op zaterdag 7 oktober van 10.00 – 17.00 uur is de Inspiratiedag Groen Wonen bij Intratuin Koudekerke.  Met groene workshops, verrassende demonstraties, 20% korting op potten en heel veel groen voor binnen. Op deze feestelijke dag zullen een hapje en drankje niet ontbreken. Wij hebben er nu al zin in!
Workshop botanische kussens maken
Geef op zaterdag 14 oktober kussens een botanische look met textielverf en grote bladeren als sjabloon. Leg ze thuis op een in het oog springend plekje! De workshop is op inschrijving en kost
€ 10,- inclusief 2 kussenhoesjes, een drankje en wat lekkers.

Tijdens de herfstvakantie biedt Intratuin Koudekerke diverse kidsactiviteiten aan.

  • Kidsworkshop feestslinger voor vogels

Kom op woensdagmiddag 18 oktober een slingers vol lekkers rijgen! Ga aan de slag met dennenappels, rozijnen, appelschijven en doppinda’s en hang ze thuis in een boom.

  • Kidsworkshop spaarpot maken van terracotta

Donderdagmiddag 19 oktober maak je een terracotta pot mooi met allerlei versiersels.

  • Kidsworkshop herfstbloemstukje maken

Maak vrijdagmiddag 20 oktober met leuke herfstmaterialen je eigen creatie.

  • Kidsworkshop Halloween pompoen verven

Hoe eng wordt Halloween bij jullie thuis? Kom op woensdagmiddag 25 oktober bij Intratuin een pompoen beschilderen voor de spannendste dag van het jaar.
De kidsworkshops zijn op inschrijving en kosten  € 2,50, inclusief limonade en wat lekkers. Opgeven voor de workshops kan via de servicebalie of via de website van Intratuin Koudekerke.

Over Intratuin
Intratuin is een belevenis in elk seizoen. Als tuincentrum en sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor tuin, huis en balkon tot een plezierige en inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, sfeervol, praktisch en gastvrij. En altijd biedt Intratuin iets extra’s: stylingtips, creatieve workshops en speciale acties die onze klanten elk bezoek weer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen.www.intratuin.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)