Goud voor Deltaband op WMC in Kerkrade
Vrijdagavond 11 augustus huldiging op het Stadhuisplein

Drumfanfare en Showorkest Deltaband uit Vlissingen vertegenwoordigde Zeeland afgelopen zaterdag 29 juli 2017 op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade, en kreeg een gouden medaille uitgereikt van de jury (81.5 punten) voor de presentatie en optreden van de band tijdens het Wereld Muziek Concours. Dit jaar deden 260 orkesten mee uit 32 landen. Meer dan honderd supporters uit Vlissingen waren mee gereisd naar Kerkrade en ondersteunden de Deltaband met aanmoedigingen in het Parkstad Stadion, ook burgemeester Bas van den Tillaar van Vlissingen was hierbij aanwezig.De drumfanfare showorkest Deltaband werd vrijdagavond 11 augustus door het College van B&W in het zonnetje gezet voor haar prestatie tijdens het onlangs gehouden Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Het meer dan 40 leden tellende orkest wist met 81,5 punt een gouden medaille in de wacht te slepen in de World Division.
De Deltaband vertrok om 19.30 uur vanaf haar repetitielokaal aan de Ridderspoorlaan en werd om 19.45 uur ontvangen door de loco-burgemeester John de Jonge. Uiteraard werden de prijswinnende marsen gespeeld waarna de band op het Stadhuisplein haar gala-show presenteerden.
Kijk verder op http://www.zeelandnet.nl/video/bekijk/video/25150/Deltaband_gehuldigd_op_Stadhuisplein_.html

Zaterdag 12 augustus zal de Deltaband deelnemen aan een taptoe in Rijnsburg. Daaraan voorafgaand is zij één van de korpsen die deelnemen aan het bloemencorso in Rijnsburg, waarvan het eerste gedeelte wordt uitgezonden op de nationale TV (omroep MAX). De week daarna (zaterdag 19 augustus) is de Deltaband present op de mosseltaptoe in Yerseke.

http://www.zeelandnet.nl/video/bekijk/video/25115

http://khog.nl/orkesten/deltaband


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)