De GROTE Nieuwjaars Happening bij de Fietsenmakker

MIDDELBURG 7 januari – Het was weer één grote happening vanmiddag bij de Fietsenmakker... alleen was het deze keer niet aan de Troelstraweg in Paauwenburg maar in Middelburg bij de Cyclehub aan de
Stadsambachtweg 6 op bedrijventerrein Ramsburg, een onderdeel van de Fietsenmakker.

Het was weer een gezellig samenzijn, het aanwezige publiek vermaakte zich onder het genot van een hapje, drankje en de bolussen van Bakker Daane in het fietscafé.
Iedereen die het afgelopen jaar een fiets had gekocht bij de Fietsenmakker maakte kans op terugbetaling van het aankoopbedrag, 20% van de mensen die een fiets kochten deden mee. Ruim 300 mensen deponeerde hun aankoopformulier 2016 in een voor deze actie aanwezige box. En de winnaar van 2016 was de familie Bongers, zij waren op vakantie maar een vriendin van de familie mevrouw Tazelaar-Wirtz nam voor hun de honneurs waar. Al enkele jaren krijgt een klant van de Fietsenmakker die in het afgelopen jaar een nieuwe fiets heeft gekocht het aankoopbedrag terug. Deze actie heeft zeker een vervolg.

klik op een foto voor een impressie

foto's van Stannie Quist en firi den hoedt

Alles in het teken van de fiets en meer
Kom eens kijken bij de Cyclehub
MIDDELBURG. Je auto gratis parkeren aan de rand van de stad en op de fiets verder gaan. Steeds meer mensen doen dat gezien de huidige parkeertarieven in het centrum. Zeker als je je auto voor een hele dag kwijt moet.
Het is dan wel handig als je over een fiets beschikt. In Middelburg is ruim een jaar geleden de Cyclehub geopend. Een combinatie van fietsenstalling, werkplaats en fietscafé.

Je komt met de auto, haalt je fiets uit de stalling en rijdt naar je bestemming. Later doe je het in omgekeerde volgorde. Simpel zat.
Cyclehub maakt dit alles veel leuker. Het is een swingend fietscafé met een groot terras. Dus . . . je komt met de auto, strijkt neer op het terras voor een kopje koffie (met gebak) of stevige lunch.
Geen vette hap, maar goed bereide gerechten van streekproducten.
Het veelzijdige fietscafé biedt ook de mogelijkheid voor het vieren van bruiloften en verjaardagen of bijvoorbeeld een campermeeting. Een ideale locatie, want je hebt geen problemen met parkeren.
Maar Cyclehub is zoveel meer. Je kunt er behalve je fiets stallen, er ook een huren. Niet alleen ‘gewone’ fietsen, maar ook tandems en duofietsen waarbij je niet achter, maar naast elkaar zit.
In de werkplaats naast het café kunt u terecht voor fietsonderhoud en -reparatie.

Het adres van Cyclehub is Stadsambachtweg 6 op bedrijventerrein Ramsburg. Kijk ook eens op www.cyclehub.nl

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)